Dekaron - Koga izabrati?

Pri startovanju igre i prvim ulaskom igriča,igra će vam ponuditi šest (u trenutnoj verziji igre) likova od kojih morate da izaberete jednog.

Imate mogućnost da se odlučite i to možete samo jednom da uradite jer kasnije nema menjanja osim ako opet ne krenete iz početka. Šest jedinstvenih karaktera koji su medjusobno različiti u svim pogledima.

Bagi Warrior

 http://dekaron-net-kiru.hp.infoseek.co.jp/bagi01.jpg

Samim izgledom razlikuje se po tome sto je najveći i najkrupniji,postoji samo verzija muškarca i obiluje buff-ovima (vrste magija) koji mu povećavaju mogućnosti. Kao oružije može da koristi samo "Bokser". Karakteriše ga veliki helt i odbrana.

 Azure Knight

 http://www.freewebs.com/2moonsheavensarmy/Level%20130%20Azure%20Knight.jpg

Izgledom podseća na viteza i kao oružije koristi: mač,sekiru,čekic,štit.  Karakteriše ga velika odbrana,jačina... 

Incar Magician

 http://uent.net/2moons/character/incar_magician/magician_3.jpg

 Je ženski karakter i korisi magije, ima mogućnosti korišćenja štapa i "wanda". Karakterišu je konstantni jaki AOE (Area of effect) napadi.

Segita Hunter

 http://www.freewebs.com/2moonsheavensarmy/Level%20130%20Segita%20Hunter.jpg

Isto ženski karkater koji ima sve osobine lovca ima mogucnost koriscenja: Strele, Samostrela i noza... karakteriše je brzina, jaki napadi...

Summoner

 http://i175.photobucket.com/albums/w151/jamparty_2007/Level130Summoner.jpg

Summoner kao oružije koristi duple mačeve ili štap...Ima mogućnost prizivanja životinja da se bore za njega sto ga i najviše razlikuje od drugih.

Segnale

http://file.dekaron.co.kr/EngDkr/UPLOAD/gameManual/item/se_n1_l.jpg

Nalik vampiru i koristi skoro sve krvave magije korišćenjem biča ima mogućnost lečenja i  timskih buff-ova što ga čini najvažnijim u igri.

 

 Ako želite da se oprobate u ovoj igri imate mugućnost izbora jednog od ovih 6 karaktera. Srećno ^^

Dekaron dostupan svima

Otvaranjem Dekarona na evropsko tržište posle 2moons-a, koji je zabranio ulazak igrača iz Evrope, obradovalo je mnoge igrače. Igrači koji su hteli da se oprobaju u ovoj igri imali su dve loše opcije. Mogli su da igraju na piratskim verzijama koje nisu ni približno iste kao što su originalne verzije i mogli su da igraju 2moons koji je zbog udaljenosti i loših konekcija često  lagovao evropskim igračima. 2moons je američka verzija igre i prdržava samo američko tržište. Evropljani su u mogucnosti da igraju samo ako su napravili nalog u početku igre dok nije napravljena zabrana.

Od kako je igra napravljena ona je besplatna za sve jer spada u igre "free to play" koja daje slobodu igračima jer nisu u obavezi da kupuju: originalne CD-ove, mesečne preplate već možete sa lakoćom skinuti sa interneta i besplatno igrati na svom računaru.

http://images.mmosite.com/photo/2008/01/21/dekaronw718e04pPA8X.jpg

Zahtevnost igre:

img395/4759/76433570ph6.png

 

Iščekivanje Aloken invazije

Priča u Dekronu se nastavlja i jos traju nagadjanja kada će izaći novi patch koji igračima donosi pregršt noviteta. Ali jedan novitet koji je i najviše privukao pažnju igrača Dekaron-a jeste,izlazak novog "karaktera" zvanog Aloken. Pre nekoliko meseci izašle su prve slike i odmah se moglo videti kako ce Aloken izgledati. Pored 6 standardnih karaktera (Azure knight, Bagi Warrior, Segita Hunter, Incar mage i Segnale) dolazi novi koji ce u mnogo toga promeniti tok igre.

Aloken jel ženski karakter koja podseća na mage i huntera. U svojim skillovima ima buff-ove sto ga svrstava u timske karaktere. Dolaskom Alokena igra ce biti balansirana ,prestace dominacija Bagija u PvP režimu.

Aloken Kao oružije nosi koplje što je sasvim novo u svetu Dekaron-a. Ima mogućnost slotiranja rukavica,max 2 slota.

 

Igrači Dekaron-a sa velikim isčekivanjem dočekuju dolazak novog patch-a i Aloken-a koji ce se po ne proverenim informacijama pojaviti početkom 2009. godine na Dekaron EU serverima.

 

Noć veštica i na Dekaronu

Sa velikim isčekivanjem implementiran je novi event u virtualni svet Dekarona. Ljudi koji su zaduženi za održavanje igre potrudili su se ovaj put da igračima prestave sliku praznika kod nas zvanog Noć veštica (Halloween- Eng.). Igrači će biti u mogućnosti da osete promene kao što su razne bombone i novi kostimi.

 Bombone koje se menjaju za specijalne stvari koje traju do 5 Novembra.

Na dan iščekivanja 31.Oktobra od 6h pa sve do 00:00 igraci širom evrope uživaće u dubble event-u.

Na isti dan kostimi u D-Shop-u kostaće 30% jeftinije. 

Kao najveći događaj najavljuje se invazija na karon koja počinje 31.Oktobra u 17:30

 

DEKARON - Stigao je Action 4

Dugo ocekivani nastavak popularne online video igre DEKARON stigao je i na evropsko trziste. GameHI firma iz Japana prodala je prava evropskom timu GameTribe koji je stigao pod imenom ACTION 4 Expedition i donosi pregrst poboljsanja i pogodnosti. Po ugledu na americku verziju igre koja je jos ranije otkupila taj nastavak igre izazvala je veliko interesovanje tamosnje populacije.

 

Sa ovim nastavkom igraci iz evrope su se susreli sa novim detaljima igre kao sto su: novi dungeon-i,skillovi,mape...

Svi koji su zainteresovani da igraju ovu igru i da isprobaju novi nastavak igre mogu se registrovati na ovoj adresi i skinuti u celosti igru koja je beplatna za igranje za sve korisnike.

«Prethodni   1 2