Loše strane Dekaron-a

Kada igrate neku igru uvek se pitate da li mmorpg ima kraja tj. koji je poslednji lvl i koliko treba da se to dostigne. Kod dekarona kao i kod većine MMORPG igara trošićete dane,sate,mesece pa čak i godine al nikad nećete stići do poslenjeg lvl-a jer igra napreduje brže nego što ste vi u mogućnosti da pratite. To je najveća mana ove igre jer ima možda i najviše lvl-a od svih konkurentnih igara tog ranga. Sto u prevodu znači protraćeni dani u dosadnom grind-u. Želja da postanete što jači vas sve više obuzima u toku igre i navodi vas da plaćate stvari u igri sa pravim parama. Ali i ako imate dovoljno para i spremni ste da plaćate nije dovoljno već morate da imate baš puno sreće. Što dovodi igrače do razočaravanja i odustajanja. Hakera uvek ima jer je igra besplatna i ništa ih ne košta da probaju nešto da urade.

Sve ovo je slučaj sa kojim se bore i ostale igre poput Dekaron-a.

 

 http://i289.photobucket.com/albums/ll239/mobiusgames/dekaron_poster_anticipatedblurb.jpg

Dekaron - Koga izabrati?

Pri startovanju igre i prvim ulaskom igriča,igra će vam ponuditi šest (u trenutnoj verziji igre) likova od kojih morate da izaberete jednog.

Imate mogućnost da se odlučite i to možete samo jednom da uradite jer kasnije nema menjanja osim ako opet ne krenete iz početka. Šest jedinstvenih karaktera koji su medjusobno različiti u svim pogledima.

Bagi Warrior

 http://dekaron-net-kiru.hp.infoseek.co.jp/bagi01.jpg

Samim izgledom razlikuje se po tome sto je najveći i najkrupniji,postoji samo verzija muškarca i obiluje buff-ovima (vrste magija) koji mu povećavaju mogućnosti. Kao oružije može da koristi samo "Bokser". Karakteriše ga veliki helt i odbrana.

 Azure Knight

 http://www.freewebs.com/2moonsheavensarmy/Level%20130%20Azure%20Knight.jpg

Izgledom podseća na viteza i kao oružije koristi: mač,sekiru,čekic,štit.  Karakteriše ga velika odbrana,jačina... 

Incar Magician

 http://uent.net/2moons/character/incar_magician/magician_3.jpg

 Je ženski karakter i korisi magije, ima mogućnosti korišćenja štapa i "wanda". Karakterišu je konstantni jaki AOE (Area of effect) napadi.

Segita Hunter

 http://www.freewebs.com/2moonsheavensarmy/Level%20130%20Segita%20Hunter.jpg

Isto ženski karkater koji ima sve osobine lovca ima mogucnost koriscenja: Strele, Samostrela i noza... karakteriše je brzina, jaki napadi...

Summoner

 http://i175.photobucket.com/albums/w151/jamparty_2007/Level130Summoner.jpg

Summoner kao oružije koristi duple mačeve ili štap...Ima mogućnost prizivanja životinja da se bore za njega sto ga i najviše razlikuje od drugih.

Segnale

http://file.dekaron.co.kr/EngDkr/UPLOAD/gameManual/item/se_n1_l.jpg

Nalik vampiru i koristi skoro sve krvave magije korišćenjem biča ima mogućnost lečenja i  timskih buff-ova što ga čini najvažnijim u igri.

 

 Ako želite da se oprobate u ovoj igri imate mugućnost izbora jednog od ovih 6 karaktera. Srećno ^^

Dekaron dostupan svima

Otvaranjem Dekarona na evropsko tržište posle 2moons-a, koji je zabranio ulazak igrača iz Evrope, obradovalo je mnoge igrače. Igrači koji su hteli da se oprobaju u ovoj igri imali su dve loše opcije. Mogli su da igraju na piratskim verzijama koje nisu ni približno iste kao što su originalne verzije i mogli su da igraju 2moons koji je zbog udaljenosti i loših konekcija često  lagovao evropskim igračima. 2moons je američka verzija igre i prdržava samo američko tržište. Evropljani su u mogucnosti da igraju samo ako su napravili nalog u početku igre dok nije napravljena zabrana.

Od kako je igra napravljena ona je besplatna za sve jer spada u igre "free to play" koja daje slobodu igračima jer nisu u obavezi da kupuju: originalne CD-ove, mesečne preplate već možete sa lakoćom skinuti sa interneta i besplatno igrati na svom računaru.

http://images.mmosite.com/photo/2008/01/21/dekaronw718e04pPA8X.jpg

Zahtevnost igre:

img395/4759/76433570ph6.png

 

Iščekivanje Aloken invazije

Priča u Dekronu se nastavlja i jos traju nagadjanja kada će izaći novi patch koji igračima donosi pregršt noviteta. Ali jedan novitet koji je i najviše privukao pažnju igrača Dekaron-a jeste,izlazak novog "karaktera" zvanog Aloken. Pre nekoliko meseci izašle su prve slike i odmah se moglo videti kako ce Aloken izgledati. Pored 6 standardnih karaktera (Azure knight, Bagi Warrior, Segita Hunter, Incar mage i Segnale) dolazi novi koji ce u mnogo toga promeniti tok igre.

Aloken jel ženski karakter koja podseća na mage i huntera. U svojim skillovima ima buff-ove sto ga svrstava u timske karaktere. Dolaskom Alokena igra ce biti balansirana ,prestace dominacija Bagija u PvP režimu.

Aloken Kao oružije nosi koplje što je sasvim novo u svetu Dekaron-a. Ima mogućnost slotiranja rukavica,max 2 slota.

 

Igrači Dekaron-a sa velikim isčekivanjem dočekuju dolazak novog patch-a i Aloken-a koji ce se po ne proverenim informacijama pojaviti početkom 2009. godine na Dekaron EU serverima.