Dekaron -Shop

Možete da je i ne koristite al svakako daje mnogo toga... To je jedina "radnja" gde se može kupovati za pare koje koristimo u stvarnom životu. Da bi ste bili u mogućnosti da plaćate potrebno je da otvorite nalog na Gametribe sajtu. Postoji više načina plaćanja ali Srbija kao i ostale zemlje balkana podržavaju samo plaćanje platnim katricama. Kada pristupite stranici plaćanja potrebno je samo napisati svoje osnovne podatke i podatke sa svoje kartice i u najbržem roku pare sa racuna biće prebačene u pare "coints" koje možete trošiti u igrici. Države evropske unije imaju za sad više mogućnosti plaćanja (sms,putem telefona...).

Ako želite da kupujete u Dekaron-shop-u i tu možete naći dosta toga što vam može pomoći u samoj igri. Od kostima koji menjaju vas oblik u igri pa do raznih alata koji vam povećavaju mogućnost napredovanja u pravljenju predmeta. 

 img60/9392/30228612aq7.png

 Ako imate viška novca evo jos jednog mesta gde ga možete potrošiti. ^^

 

 

Održite korak sa najboljima

Skoro u svakoj kompjuterskoj igri postoje elementi takmičenja. Tako i na Dekaronu iz dana u dan vodi se borba između timova i "Guildova". Koliko se može biti "jak" zavisi od dve stvari,od toga koji si lvl (1-150+) i kakvu opremu imaš. Postoji nekoliko načina kako da se poboljša oprema. Za sve oklope i oružije najvažnije je koji je rank (0-9). Povećavanje ranka itema se radi tako sto se ubacuju posebni kristali koji mogu biti: Cooper (crveni),Silver (sivi),Gold (zlatni).

 Postoje i drugi načini poboljšanja svoje opreme tako što se stavljaju posebni gem-ovi u rupe na oružiju ili oklopu. 

 

 Ako želite da se dobro zabavite i da se takmičite sa ostalim igračima širom evrope spremite dobru taktiku i uđite u svet dekarona.