Neizvesno takmičenje u Dekaron-u

Takmičenje koje je administracija Dekaron-a prestavila igračima izazvala je veliku buru i počela je trka za prvo mesto. Nagrade su neverovatne:

1.Dekaron Ring 30 days + Mount 30 days and 5000 KASH!

2.Dekaron Ring 30 days + Blacksmith’s Talisman (5 pieces) and 3000 KASH!

3. Dekaron Ring 30 days and 1000 KASH!

Jedini zadatak takmičara je da snimi igranje u expedition mapi i da okači na MYGAMERSVIDEO.COM i samim tim konkuriše za jedno od nagrada.

Dekaron - Začeci Alokena već u Action 4.5

I ako se još ništa ne spominje u vezi sa aloken invazijom, sa Action 4,5 koji je nedavno implementiran u Dekaron, pojavili su se prvi nagoveštaji. U nastavku pojavio se novi NPC koji kada dođete kod njega ima mogućnost da vam postavi kviz-pitanja.

 http://img517.imageshack.us/img517/5581/58420100zq2.jpg

Ako odgovorite na sva pitanja tačno dobijate poklon...koji može biti baš kao na slici...

Dekaron - Prvi utisci sa izlaskom novog nastavka

Prvi utisci nakon izlaska nastavka su raznovrsni. Naravno mnogo je više onih pozitivnijih jer je ipak sa nastavkom doslo dosta izmena I poboljšanja u samoj igri. Sve što je najavljeno to je i u dekaron implementirano. Novi skillovi, Black list, gems 6% ...

Ali prvo razočarenje koje su igrači mogli videti 10.decembra jeste da summoner-i nisu dobili free reskill. Velika očekivanja da će summoner-i sa novim skil-ovima preokrenuti tok igre palo je u vodu. U igri dominaciju jos drže bagi-ji,hunteri,knight-ovi...

Kao i sam naziv nastavka Action 4.5 koji nije potpun patch već samo nastavak vec postojećeg Action 4 nije doneo dosta toga već samo neke sitne prepravke. Ostaje nam samo da čekamo nastavak Action 5 koji još nije najavljen i koji bi po pričama mogao da izmeni ceo tok igre.

Zvanično najavljen izlazak nastavka za Dekaron

Dugo iščekivani nastavak Dekaron-a najzad je i zvanicno najavljen. Na oficijalnom forumu GameTribe u odeljku Dekaron-a, administratori su istakli datum izlaska novog nastavka koji je već izašao za američko tržište. Na ovoj adresi možete detaljnije da se upoznate sa izlaskom nastavka i koje novosti on donosi.

http://www.destructoid.com/wp-content/uploads/2006/04/dekaron0008_1024.jpg