Dekaron - Random spawn event

Da Administratori rade na populaciji igre i da žele da privuku pažnju novim igračima govori novi event koji se dogodio 9.decembra. Postavljanje mnoštva mobova (kripova ili  zivotinja) od stranje administratora ,koji bi se stvarali na raznim mestima na mapi. Ubijanjem tih mobova dovelo bi do drop-ova karakterističnih stvari kao sto su: argate,legendarni itemi, maverici...

Pre svakog stvaranja mobova administratori bi se javljali u vidu poruke koja bi se prikazivala svakom igraču u gornjem levom uglu. Tekst poruke činio bi informaciju na kojoj mapi će se u narednih nekoliko minuta stvarati mobovi.

Dekaron - 80lvl -90lvl Tutorial

Ako već igrate igru Dekaron i stigli ste do lvl-a 80 sigurno se pitate šta da radite dalje...

Izlaskom iz Draco I uzimanjem lvl 80 imate mogućnost ulaska u Python castle gde možete da se lvl-ujete sve do lvl 90 što je i preporučljivo ali imate i mogućnost da odete i u drugu mapu zvanu Avalon. U Avalonu možete pronaći i legendarnu opremu koja je veoma korisna.

Najbolja mesta za lvl-ovanje ujedno i najbrža su  Fe i Fw (far east i Far west) to su linije u skroz levo i skroz desno na mapi.

Dekaron - 55lvl -80lvl Tutorial

 Ulaskom u Crespo mapu pri dobijanju 55lvl-a pružaju vam se brže I bolje mogućnosti od Norac ili Castor cave-a. Na Crespo mapi postoje 2 tačke 88:88 i 130:130 koje prestavljaju kordinate I lako će te ih pronaću pomoću mape. Na tim mestima se treba zadržati do 60 lvl-a i onda treba ići u Crespo dungeon C,B,A sve do lvl-a 80. Na 65lvl-u ima još jedna mapa zvana Draco desert koja podseća na pustinju.

Dekaron - 1lvl - 55lvl Tutorial

Ako ste završili sa svim detaljima vezanim za pravljenje account-a I spremni da započnete igru sigurno želite da se bolje upoznate sa samim početkom, da na najlakši  I najbrži način napredujete.

Pri ulasku u igru I izabirom rase sa kojom će te igrati imate mogućnost biranja 2 mape (Loa castle I Braken castle). Sve je jedno koju mapu izaberete jer na njima imate iste mogućnosti. Mape se sastoje od zamka u sredini I zivotinja koje se nalaze oko zamka. Ubijanjem tih mob-ova lako će te uzimati lvl I brzo će te stici do lvl 10. Kada dosegnete taj lvl preporučljivo je da predjete u drugu mapu (Nort morte ili Nort ares) tu možete da se lvl-ujete do lvl-a 15. Zatim prelazite u mapu zvanu Denebe gde možete uzeti sa lakoćom 20 lvl. Ali nemojte da zaboravite da odete u dungon 12+ koji pri završetku daje jedinstvenu nagradu. Najbolji I najbrži način da se lvl-ujete posle je da odete u Norac ili Castor cave 1 nivo I tu možete uzeti lvl 25. Zatim mape Heiharp I Reques daju najbržu mogućnost napredovanja do 34lvl-a. Na 34lvl-u imate mogućnost ulaska Nunvice dungeon koji je preporučljiv čak do 45lvl-a. Uzimanjem 45 lvl dungeon postaje loše mesto za napredovanje pa ga je bolje zameniti za Norac ili Castor cave drugog nivoa sve do 55lvl-a.

Dekaron - Dobijanje krila

Ako ste ikad igrali igru dekaron ili gledali neke screenshout-ove sigurno ste primetili da pojedini igrači imaju krila. Krila služe kao neka vrsta obeležja a dodaju i dosta pogodnosti.

Da bi imao mogućnost nošenja krila potrebno je imati 102lvl, 50 miliona dil (novac u dekaronu)  i završen zadatak vezan za krila. Zadatak čine ubijanje određenih mobova i prikupljanje odredjenih stvari koje su potrebne za pravljenje krila.

Svaka vrsta u Dekaronu ima krila različitog oblika:

 http://img139.imageshack.us/img139/1773/28377117op0.png